Poolhouses Cottage

Briers Outdoor Life: Poolhouses de style "cottage"

Als u op zoek bent naar een rustiek en landelijk bijgebouw kunnen wij u de perfecte oplossing bieden in de vorm van een poolhouse in cottage stijl. De uitstraling van dit soort bijgebouwen is uw beste garantie op een permanent vakantiegevoel in eigen tuin.

Niet iedereen heeft dezelfde behoeften om tot rust te komen. Verkiest u bijvoorbeeld enkel een grote ruimte voor ligstoelen om volop te genieten van het uitzicht op uw zwembad? Of wilt u een extra verwennerij voor u en uw familie in de vorm van een sauna in het poolhouse? Bij ons is werkelijk alles mogelijk.

Materialen voor poolhouse cottages

Veel gebruikte materialen voor poolhouses in cottage stijl zijn Vuren, Geïmpregneerd Vuren, Thermowood, Lariks, Oregon Pine, Western Red Cedar. Wilt u echt absolute topkwaliteit, dan kiest u voor een eiken bijgebouw, of een poolhouse in Afrormosia.

Als dakdekking kunt u kiezen uit shingels of cedershingels. Wilt u het nog exclusiever, dan opteert u voor een mooie verouderde dakpan, Bourgondische tegelpannen of een strodak.

Cottage poolhouses bekijken

De foto’s op onze website geven u een eerste indruk van de mogelijkheden die we bieden op het gebied van poolhouses in cottage stijl. Toch kunt u op basis van dit fotomateriaal geen exacte indruk krijgen van de omvang en vele mogelijkheden van ons maatwerk. Wilt u liever cottage poolhouses met eigen ogen zien, dan kan u hiervoor terecht in ons toonpark.

Prenez dès aujourd'hui contact avec nous!

Tiensesteenweg 298
3800  Sint-Truiden

(GPS: Tiensesteenweg carrefour de Leeuwerweg)