Merken

Dit zijn de merken waar we doorheen de jaren een hele nauwe band mee hebben gekregen. Daarom vermelden we ze graag op onze website.

Woodstar

Houdt u van een stijlvol buitenleven? Dan houdt u ook van schoonheid en kwaliteit. Woodstar houdt van hout en brengt samen met dat duurzame natuurproduct zijn jarenlange passie tot in uw tuin.

Ons assortiment bestaat uit moderne tuinhuizen, klassieke tuinhuizen, poolhouses, carports en garages van Woodstar. Kom het ontdekken in ons toonpark in Sint-Truiden!

Christiaens Yvan

Deze is al 30 jaar fabrikant van tuinhuizen, chalets, garages, blokhutten, carports,… Kortom tuinproducten in het algemeen. Yvan Christiaens is trendsetter in de creatie en de productie van tuinproducten voor elk budget.

Ons assortiment bestaat uit tuinhuizen, garages, blokhutten en carports van Christiaens Yvan. Kom het ontdekken in ons toonpark te Sint-Truiden!

Briers Outdoor Life

Ons huismerk, waar we ons vooral richten op maatwerkoplossingen voor particulieren, bouwbedrijven en projectontwikkelaars.

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment tuinhuizen, blokhutten, poolhouses, carports, garages, paviljoenen en andere overkappingen. Kom het ontdekken in ons toonpark in Sint-Truiden!

Contacteer ons voor meer info!

Tiensesteenweg 298
3800  Sint-Truiden

(GPS: Tiensesteenweg kruispunt Leeuwerweg)


Copyright © 2023 Privacy Policy - Cookiebeleid