Voor alle inlichtingen

Telefoonnr 011 694 832  / Hoofdzetel 011 881 432

MODERN

COTTAGE

Briers Outdoor Life: Paviljoenen en overkappingen

Wilt u ook het hele jaar rond genieten van de gezonde buitenlucht in uw tuin? Dan is het plaatsen van een paviljoen, ook wel prieeltje genoemd, de beste keuze die u kunt maken. Naast het comfort van een dak boven uw hoofd als bescherming tegen regen en felle zon, biedt een paviljoen ook de gezelligheid van een afgeschermde leefhoek in uw tuin. Daarnaast geeft een paviljoen aan uw tuin een architecturale meerwaarde die op de koop toe relatief snel geplaatst kan worden.


Toepassingen van paviljoenen en overkappingen

Paviljoenen en overkappingen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Naast een comfortabele zithoek kunt u een paviljoen of overkapping bijvoorbeeld gebruiken als bescherming voor uw jacuzzi. Maar ook een BBQ of speelhoek voor de kinderen behoort tot de mogelijke toepassingen. En natuurlijk kan een prieel ook in de loop van uw leven, of samen met de seizoenen, een andere functie vervullen. Kortom, een paviljoen is een flexibele en tegelijkertijd vaste waarde in uw tuin waar u veel plezier aan zal beleven.


Stijlen van paviljoenen en overkappingen

Ons aanbod paviljoenen en overkappingen is opgesplitst in twee verschillende stijlen. Naast moderne paviljoenen en overkappingen bevat ons assortiment ook cottage paviljoenen. Hierdoor vindt u in ons aanbod zeker een oplossing die perfect aansluit bij de bouwstijl van uw woning. Hierdoor vindt u in ons aanbod zeker een oplossing die perfect aansluit bij de bouwstijl van uw woning.

Contacteer ons

Overkappingen en paviljoenen bekijken?

Natuurlijk wilt u op voorhand het liefst met eigen ogen zien hoe uw overkapping of paviljoen eruit zal zien.

Daarom nodigen we u graag uit om een kijkje te komen nemen in ons toonpark. Hier krijgt u het beste beeld van de uitstraling en de afmetingen van uw toekomstige paviljoen. Onze deskundigen staan u direct te woord en kunnen samen met u bepalen welke oplossing het meest voldoet aan uw wensen.