Voor alle inlichtingen

Telefoonnr 011 694 832  / Hoofdzetel 011 881 432

MODERN

COTTAGE

Briers Outdoor Life: Poolhouses op maat

Wie droomt er niet graag weg van verre oorden en vakantie? Met een poolhouse van Briers Outdoor Life hoeft het voor u niet bij dromen te blijven. Een poolhouse brengt immers het vakantiegevoel in uw eigen achtertuin, het hele jaar rond.


Een poolhouse als volwaardig bijgebouw

Naast een kleedkamer en handige opbergruimte voor de technische installatie van uw openluchtzwembad, is een poolhouse vooral een luxueuze en comfortabele buitenruimte voor rasechte levensgenieters.

Als de avond valt, kunt u in het bijgebouw samen met vrienden of familie genieten van een gezellige BBQ. Een ingebouwde bar of loungehoek kunnen uw plezier en comfort nog meer verhogen. En dan zijn er natuurlijk ook de eindeloze mogelijkheden om uw poolhouse als het ware om te toveren in een heuse wellness ruimte, een speelruimte voor uw kinderen, een extra gastenruimte of thuiskantoor.


Poolhouse stijlen

In ons gamma poolhouses bieden we twee verschillende bouwstijlen aan. Enerzijds zijn er de cottage poolhouses. Deze passen uitstekend bij een landelijke omgeving. Houdt u meer van functionele architectuur? Dan vindt u zeker uw gading in ons gamma moderne poolhouses.

Los van de keuze van de bouwstijl voor uw poolhouse, kunt u de opbouw en inrichting volledig op maat laten maken. Op die manier zorgen wij ervoor dat uw poolhouse uniek is en tot in de kleinste details aan al uw behoeften voldoet.

Wilt u graag op voorhand een realistisch beeld krijgen van de omvang en inrichting van uw toekomstige poolhouse? Dan nodigen we u vriendelijk uit om een kijkje te komen nemen in ons toonpark. Hier vindt u talloze opstellingen van o.a. poolhouses en wordt het voor u eenvoudiger om de juiste keuze te maken.

Bekijk onze promoties

Leveren en monteren van poolhouses?

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte voor uw toekomstige oase van rust.