Voor alle inlichtingen

Telefoonnr 011 694 832  / Hoofdzetel 011 881 432

MODERN

KLASSIEK

COTTAGE

Briers Outdoor Life: Tuinhuizen en blokhutten

Tuinhuizen zijn tegenwoordig zo veel meer dan louter praktische opbergruimtes voor tuingerief. Het prachtige design van onze tuinhuizen maken hen tot ware blikvangers in uw tuin. De veelheid in keuze van materialen en uitvoeringen garanderen daarbij dat het houten gebouw perfect past bij de omgeving. 

Door te kiezen voor een tuinhuis van Briers Outdoor Life beschikt u bovendien heel snel over een extra ruimte die u dichter bij de natuur brengt én waarin u tegelijkertijd over alle comfort kunt beschikken.


Blokhutten en tuinhuizen bezichtigen

Door een bezoekje te brengen aan ons toonpark krijgt u het meest realistische beeld van de uitstraling en de oppervlakte van tuinhuizen en blokhutten. In ons park kunt u ook goed de verschillen zien tussen klassieke, moderne, cottage tuinhuisjes en blokhutten. Hierdoor wordt het voor u eenvoudiger om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden die we aanbieden.


Plaatsing van uw tuinhuis of blokhut

Niet iedereen heeft de tijd of mogelijkheid om zijn tuinhuis of blokhut zelf te monteren. Daarom bieden we bij Briers Outdoor Life u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze plaatsingsdienst.

Onze ervaren vakmensen kunnen hierbij het volledige proces voor u uitvoeren, of een deel ervan. Denk hierbij aan het gieten van funderingen, het monteren van de bouwelementen, tot de schilderwerken.

Stuur ons een mail

GRAAG EEN OFFERTE?

Offerte voor (monteren van) uw tuinhuis of blokhut? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van uw tuinhuis of blokhut. Of kom eens langs in ons toonpark en bespreek uw wensen rechtstreeks met onze vriendelijke verkopers.