Voor alle inlichtingen

Telefoonnr 011 694 832  / Hoofdzetel 011 881 432

cottage

Briers Outdoor Life: Cottage tuinhuis en blokhut

De Engelse cottage stijl leent zich uitstekend voor tuinhuizen en blokhutten die volledig in een landelijke buitenomgeving dienen op te gaan. Een cottage tuinhuis is de ideale plaats om even te ontsnappen aan het jachtige ritme van het dagelijkse leven.


Materiaal van blokhutten en tuinhuizen in cottage stijl

Het gebruikte materiaal bepaalt in grote mate de uitstraling van uw tuinhuis of blokhut. Bij een cottage blokhut of tuinhuis gebruiken we voornamelijk houtsoorten als Vuren, Geïmpregneerd Vuren, Thermowood, Lariks, Oregon Pine, Western Red Cedar, Eik en Afrormosia.


Dakbedekking van cottage tuinhuisje

Voor de dakbedekking van uw cottage tuinhuisje kunt u kiezen uit shingels of cedershingels. Maar u kent net zo goed kiezen voor dakpannen, Bourgondische tegelpannen of zelfs een rieten dakbedekking. Bij ons kan u uw tuinhuis of blokhut in cottage stijl volledig op maat laten maken en dat houdt veel meer in dan het kiezen van een dakbedekking.


Cottage tuinhuis met overkapping

Ondanks de typische uitstraling is het mogelijk om een cottage tuinhuisje of blokhut volledig op uw smaak af te stellen. U kunt o.a. kiezen uit het aantal ramen, de houtsoort waaruit het gebouw is opgetrokken, de oppervlakte, ...

Maar ook een uitbreiding met een overkapping behoort tot de vele mogelijkheden. Dit biedt meteen het beste van twee werelden: genieten van het buitenleven én tegelijkertijd beschermd zijn tegen fel zonlicht of regen.

Contacteer ons

GRAAG EEN OFFERTE?

Heeft u al een goed beeld voor ogen van hoe uw droomtuinhuis eruit moet zien? Neem vandaag nog contact op en we bezorgen u een vrijblijvende offerte volledig op maat van uw wensen. Breng ook eens een bezoekje aan ons toonpark voor verdere inspiratie over carports of garages!