Voor alle inlichtingen

Telefoonnr 011 694 832  / Hoofdzetel 011 881 432

merken

Woodstar

Houdt u van een stijlvol buitenleven? Dan houdt u ook van schoonheid en kwaliteit. Woodstar houdt van hout en brengt samen met dat duurzame natuurproduct zijn jarenlange passie tot in uw tuin. Het resultaat? Dat is een verhaal van puur vakmanschap, van het edelste hout dat door de handen van onze ervaren schrijnwerkers gaat en met veel liefde tot een onderhoudsvriendelijk pronkstuk in uw tuin wordt gevormd.


Ons assortiment bestaat uit moderne tuinhuizen, klassieke tuinhuizen, poolhouses, carports en garages van Woodstar. Kom het ontdekken in ons toonpark in Sint-Truiden!

Christiaens Yvan

Yvan Christiaens, al 30 jaar fabrikant van tuinhuizen, chalets, garages, blokhutten, carports, paardenstallen, hondenhokken. Kortom tuinproducten in het algemeen. Yvan Christiaens is trendsetter in de creatie en de productie van tuinproducten voor elk budget en is een ware aanwinst voor uw tuin. Een pasklaar bouwpakket, een tuinhuis op maat, een chalet, een carport of een blokhut, ... ? Yvan Christiaens produceert het met het modernste machinepark. Van klassiek, cottage over modern tot design.

Ons assortiment bestaat uit tuinhuizen, garages, blokhutten en carports van Christiaens Yvan. Kom het ontdekken in ons toonpark te Sint-Truiden!

Garden Special

Garden Special is gespecialiseerd in blokhutten en blokhutconstructies op maat volgens uw wensen en ideeën, steeds met een kwaliteitsvolle afwerking aan democratische prijzen.


We verkopen tuinhuizen, carports, poolhouses en garages van Garden Special. Kom ons uitgebreide assortiment ontdekken in ons toonpark gelegen in Sint-Truiden!

Briers Outdoor Life

Ons huismerk, waar we ons vooral richten op maatwerkoplossingen voor particulieren, bouwbedrijven en projectontwikkelaars.


U vindt bij ons een uitgebreid assortiment tuinhuizen, blokhutten, poolhouses, carports, garages, paviljoenen en andere overkappingen. Kom het ontdekken in ons toonpark in Sint-Truiden!

Leisure Pools

Leisure Pools is een internationale zwembadbouwer met jarenlange ervaring! Een Leisure Pools zwembad is een bron van plezier voor jong en oud, sportievelingen en levensgenieters. Neem snel contact op en we bekijken samen de beste oplossing voor de bouw van uw zwembad.

 breng zeker een bezoek aan ons toonpark.