Zwembaden

Briers Outdoor Life: Duik in ons assortiment zwembaden

Tover uw tuin om tot een waar paradijs, met een zwembad van bij Briers Outdoor Life in Sint-Truiden. Ons ruime assortiment aan zwembaden doet u meteen naar de zomer verlangen. Want zeg nu zelf: wat is er leuker en relaxter dan ontspannen aan uw eigen zwembad, in de privacy van uw eigen tuin?

Briers Outdoor Life specialiseert zich al jarenlang in comfort-oplossingen voor uw tuin. En dan kunnen kwaliteitsvolle zwembaden natuurlijk niet ontbreken. Daarom selecteerden we een hoogwaardig gamma voor u, leverbaar in diverse maten en volgens uw wensen.

Verfrissend advies dat bij u past

Twijfelt u nog over het type zwembad, de grootte of de prijs? Vraag dan even raad aan onze medewerkers. Ons team kent elk zwembad tot in de kleinste details en helpt u graag bij het maken van uw beslissing. Zo zet u alle eigenschappen van elk zwembad op een rijtje en neemt u gegarandeerd de juiste beslissing. Ook voor onderhoudsproducten en accessoires kunt u steeds op Briers Outdoor Life vertrouwen. Wij bieden u de beste merken op de markt. Want wanneer u investeert in een volledig uitgerust zwembad, wilt u daar natuurlijk jarenlang plezier aan beleven.

De beste prijs-kwaliteit voor uw zwembad

Net zoals bij onze andere producten, zijn we trots op de ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding van onze zwembaden. Bij Briers Outdoor Life vindt u een zwembad binnen elke prijsklasse – elk aanbod samengesteld door onze specialisten.

Contacteer ons voor meer info!

Tiensesteenweg 298
3800  Sint-Truiden

(GPS: Tiensesteenweg kruispunt Leeuwerweg)


Copyright © 2022 Privacy Policy - Cookiebeleid