Garages

Briers Outdoor Life: Garages kopen en plaatsen

Naast uw aanbieder van carports is Briers Outdoor Life ook uw partner voor de verkoop en plaatsing van diverse garages. Onze houten garages zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en passen hierdoor perfect bij elke mogelijke bouwstijl van een woning: klassiek, landelijk of net trendy en modern. Naast een architectonische meerwaarde voor uw eigendom, vervult een houten garage natuurlijk vooral een praktische functie als ruimte om uw wagen te beschermen.

Zowel de houtsoorten als de afmetingen van de garage stellen we volledig af op maat van uw persoonlijke voorkeuren.

Garage kopen in Sint-Truiden

Ongetwijfeld wilt u voor de aanschaf van een garage met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn. Daarom nodigen we u graag uit in ons toonparkin Sint-Truiden. Onze adviseurs beantwoorden al uw vragen met plezier en bekijken samen met u welke garage het best voldoet aan uw specifieke wensen. Vanzelfsprekend houden we hierbij ook steeds rekening met uw budget.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw houten garage door ons op maat te laten maken. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u steeds contact opnemen.

Uw garage monteren en plaatsen

Samen met het bouwpakket ontvangt u van ons een duidelijke handleiding om uw garage te monteren.

We beseffen echter maar al te goed dat niet iedereen beschikt over de tijd, technische know-how of het materiaal om zelf zijn garage vakkundig te plaatsen. Daarom kunt u, mits een meerprijs, een beroep doen op onze vakmensen. Op deze manier bent u steeds zeker dat uw garage uiterst stevig gemonteerd is.

Contacteer ons voor meer info!

Tiensesteenweg 298
3800  Sint-Truiden

(GPS: Tiensesteenweg kruispunt Leeuwerweg)


Copyright © 2023 Privacy Policy - Cookiebeleid