Tuinhuizen Klassiek

Briers Outdoor Life: klassieke tuinhuizen en blokhutten

Met een klassiek tuinhuis van Briers Outdoor Life kiest u voor een traditionele en vaste waarde om uw tuin op te waarderen.

Tuinhuis en blokhut met zadeldak

Een klassiek tuinhuis ziet er exact uit zoals velen zich een tuinhuisje voorstellen. Het zadeldak is wellicht één van de meest typerende kenmerken. Dit kan overigens ook dwars aangebracht worden waardoor uw tuinhuis of blokhut een meer unieke look krijgt.

Wilt u het nog exclusiever; dan kan u kiezen voor een piramide- of schilddak. Deze kleine constructievariant is slechts één van de opties die we aanbieden op het gebied van maatwerk.

Een klassieke blokhut of tuinhuis kopen

Alvorens u een klassieke blokhut of tuinhuisje koopt, wilt u waarschijnlijk eerst met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn. We nodigen u daarom graag uit om een bezoekje te brengen aan ons toonpark in Sint-Truiden.

In een aangename omgeving kunt u hier talloze voorbeelden van tuinhuizen en blokhutten bekijken. Onze ervaren vakmensen staan klaar om
uw specifieke wensen samen met u te bespreken.

Prijs van een tuinhuis of blokhut

Uit al het bovenstaande blijkt duidelijk dat niet elke tuinhuis of blokhut hetzelfde is. De prijs van een tuinhuisje wordt dan ook bepaald door de gekozen uitvoering, vorm, afmetingen, materialen, …

Contacteer ons voor meer info!

Tiensesteenweg 298
3800  Sint-Truiden

(GPS: Tiensesteenweg kruispunt Leeuwerweg)


Copyright © 2023 Privacy Policy - Cookiebeleid