Ons Toonpark

Openingsuren van ons toonpark

Dinsdag
13:30 – 17:00

Woensdag
13:30 – 17:00

Donderdag
13:30 – 17:00

Vrijdag
13:30 – 17:00

Zaterdag
10:00 – 16:30

Briers Outdoor Life: Ons toonpark Sint-truiden

Bent u van plan om uw huis of tuin op te waarderen met een tuinhuisje, blokhut, carport, garage, poolhouse, eiken bijgebouw, paviljoen of paardenstal? Dan heeft u ongetwijfeld her en der al heel wat informatie verzameld. Een bijgebouw koopt u immers niet elke dag.

Tijdens uw zoektocht naar informatie heeft u zeker vastgesteld dat er heel wat mogelijkheden zijn. De veelheid van materialen, vormen en stijlen zorgt er helaas vaak voor dat het moeilijk is om de knoop door te hakken. 

Een bezoek brengen aan ons toonpark te Sint-Truiden is een uitstekend idee om uw keuze te vereenvoudigen. Bovendien beantwoorden onze medewerkers ter plaatse meteen al uw vragen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer dan 20 houten constructies op 3000m2

Ons toonpark heeft een oppervlakte van ruim 3000 m2. Hier vindt u een grote selectie uit ons gamma bijgebouwen voor de tuin. De opgestelde houten constructies variëren in oppervlakte van 6 tot 60 m2. 

U kunt in ons park rustig ronddwalen en wegdromen bij de meer dan 30 buitenconstructies. Van tuinhuis, tot poolhouse,… van klassieke blokhut tot moderne design carports. U vindt er werkelijk alles! Bovendien leveren we naast standaard modellen ook maatwerk. Als u dus specifieke wensen heeft voor uw houten bijgebouw, kunnen we dit voor u realiseren.

Contacteer ons voor meer info!

Tiensesteenweg 298
3800  Sint-Truiden

(GPS: Tiensesteenweg kruispunt Leeuwerweg)


Copyright © 2023 Privacy Policy - Cookiebeleid