Carports

Briers Outdoor Life: Carports

Ondanks het feit dat een carport geen volledig afgeschermd gebouw is zoals een garage, biedt het uw wagen toch een degelijke bescherming tegen allerlei weersomstandigheden. Op warme dagen blijft het interieur van uw wagen aangenaam koel door de schaduw van uw carport. Tijdens koude en gure dagen beschermt een carport de carrosserie van uw auto tegen bijvoorbeeld hagel.

Naast de praktische functie kan een carport ook een decoratieve meerwaarde voor uw woonst betekenen. Een voorwaarde hierbij is wel dat de carport mooi aansluit bij de stijl van uw woning.

Gepersonaliseerde carport

Voor zowel de gebruikte houtsoorten, als voor de afmetingen en finale afwerking van uw carport bieden we u de keuze uit een heel groot aanbod. Bij ons vindt u dan ook zeker een carport die volledig afgestemd is op uw persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Plaatsing van uw carport

Wilt u de opbouw van uw carport graag zelf uitvoeren, dan bezorgen we hiervoor u een duidelijke handleiding.
Daarnaast is het ook mogelijk om de plaatsing van uw carport door onze vakmensen te laten uitvoeren. De kosten hiervoor laten we u vanzelfsprekend steeds op voorhand weten in de vorm van een duidelijke offerte.

Contacteer ons voor meer info!

Tiensesteenweg 298
3800  Sint-Truiden

(GPS: Tiensesteenweg kruispunt Leeuwerweg)