Poolhouses Modern

Briers Outdoor Life: Moderne poolhouses en bijgebouwen

Voor liefhebbers van strakke architectuur is een moderne poolhouse de ideale oplossing om in de vrije tijd volledig tot rust te komen. Men kan in dit soort minimalistische omgeving maximaal genieten. Alle franjes ontbreken er immers en dat maakt het voor velen mogelijk om sneller tot essentie van genieten te komen.

Materialen van moderne poolhouses

Een tweede belangrijk kenmerk van moderne poolhouses zijn de gebruikte constructiematerialen. Voor een moderne poolhouse of bijgebouw bieden we u de keuze uit voornamelijk Thermowood, Thermou ayous, Western Red Cedar, Iroko, Padoek of Afrormosia. Al deze houtsoorten stralen klasse uit en hebben bovendien een zeer lange levensduur. Maar net zo goed behoort een poolhouse in Vuren of Geïmpregneerd Grenen ook tot de mogelijkheden.

Net zoals in de interieur- en bouwsector het geval is, staat ook de ontwikkeling van het bouwen van poolhouses niet stil. Er komen voortdurend nieuwe materialen op de markt die nóg meer mogelijkheden op het gebied van design toelaten. Zo gebruiken we tegenwoordig voor de bouw van minimalistische poolhouses Trespa. Maar ook een poolhouse in Crepi is mogelijk.

Vorm en uitstraling van een moderne poolhouse

Een laatste kenmerk van moderne poolhouses is de uitstraling van het gebouw. Deze algehele indruk komt tot stand door een samenspel van elementen. De juiste profielen, grote glaspartijen, …, de combinatiemogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.

Contacteer ons voor meer info!

Tiensesteenweg 298
3800  Sint-Truiden

(GPS: Tiensesteenweg kruispunt Leeuwerweg)


Copyright © 2023 Privacy Policy - Cookiebeleid