Tuinhuizen Modern

Briers Outdoor Life: Moderne tuinhuizen en blokhutten

Moderne blokhutten en tuinhuizen zijn gekenmerkt door een strak en functioneel uiterlijk. Dit soort bijgebouwen is volledig ontdaan van alle mogelijke franjes. Concreet uit dit zich bijvoorbeeld in het platte dak.

Houtsoorten voor moderne blokhutten en tuinhuizen

Naast de constructie zelf, wordt het moderne karakter van een tuinhuisje of blokhut ook bereikt door de keuze van het materiaal waaruit het is opgetrokken. Als houtsoorten gebruiken we vooral Vuren, Geïmpregneerd Grenen, Thermowood, Thermo ayous, Western Red Cedar, Iroko, Padouk of Afrormosia. Indien u liever opteert voor een andere mogelijkheid dan hout, behoort ook Trespa tot de mogelijkheden…

Elk van deze houtsoorten geeft aan een tuinhuis of blokhut een unieke uitstraling. Bovendien zijn deze natuurlijke materialen stevig en bieden ze u de garantie op jarenlang zorgeloos genieten van uw tuingebouw.

Overige stijlen van tuinhuizen en blokhutten

Naast moderne tuinhuisjes en blokhutten, bieden we ook uitvoeringen aan in een klassieke of cottage stijl. Bij ons vindt u met andere woorden zeker een tuinhuis of blokhut die perfect aansluit bij de bouwstijl van uw woning.

Wilt u een betere kijk op de verschillende stijlen van tuinhuizen en blokhutten? Breng dan zeker eens een bezoek aan ons toonpark in Sint-Truiden. Hier staan immers diverse voorbeelden van o.a. moderne tuinhuizen en blokhutten opgesteld. Hiernaast vindt u ook een ruime keuze aan poolhouses en carports.

Contacteer ons voor meer info!

Tiensesteenweg 298
3800  Sint-Truiden

(GPS: Tiensesteenweg kruispunt Leeuwerweg)


Copyright © 2023 Privacy Policy - Cookiebeleid