Overkappingen Cottage

Briers Outdoor Life: Cottage paviljoenen

De typisch Engels cottage stijl is ook in onze contreien enorm in trek voor paviljoenen en tuinhuisjes. De reden voor de populariteit van de cottage stijl is vooral te zoeken in het pittoreske en romantische karakter dat dit soort bouwwerken uitstraalt. Een paviljoen in cottage stijl geeft aan een tuin meteen een visuele en gezellige meerwaarde. In een mum van tijd heeft u zo een afgeschermd plaatsje in uw tuin waar het aangenaam vertoeven is.

Cottage paviljoen volledig op maat

Onze cottage paviljoenen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, materialen en structuren. Voor de dakbedekking kan u bijvoorbeeld kiezen uit shingels, cedershingels, dakpannen, recuperatie tegelpannen, of zelfs een rieten dakbedekking.

De mogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd en we bieden u dan ook de garantie dat u in ons gamma zeker een paviljoen zal vinden dat perfect in uw tuin past en aan al uw behoeften voldoet.

Cottage paviljoen bezichtigen en beleven

Aan de hand van foto’s kunt u een vrij goed beeld vormen van hoe een cottage paviljoen eruit ziet. Naast deskundig advies van onze experts ter zake, krijgt u een realistisch beeld van het materiaal, de omvang en designmogelijkheden voor uw cottage paviljoen.

Contacteer ons voor meer info!

Tiensesteenweg 298
3800  Sint-Truiden

(GPS: Tiensesteenweg kruispunt Leeuwerweg)


Copyright © 2023 Privacy Policy - Cookiebeleid